Intro

Intro

Deel op : Linkedin FR NL

Wat uw werknemers overkomt, overkomt uw onderneming!

€ 45.546

€ 45.546

Dat is voor uw verzekeraar de gemiddelde kost van een zwaar arbeidsongeval*.

En wat kost het u?

Deel op : Linkedin FR NL

De kost van een zwaar arbeidsongeval kan voor uw bedrijf nog sneller oplopen, zelfs

TOT 4 MAAL

de directe kosten!

€ 45.546: dat is voor uw verzekeraar de gemiddelde kost van een zwaar arbeidsongeval*. Dit bedrag is de directe kost van een arbeidsongeval en wordt vergoed door uw verzekeraar.

Maar de indirecte kosten blijven ten laste van uw onderneming! En deze kunnen zeer snel oplopen: 1 tot 4 maal de directe kosten, afhankelijk van de sector waarin u actief bent. Voorbeelden? De tijd die u besteedt aan het zoeken van een vervanger, zijn aanwerving en zijn opleiding, het werk dat niet uitgevoerd wordt, of het volledig tot stilstand komen van de productielijn.


Wij helpen u deze kosten te beperken door onze expertise in preventie, ons vereenvoudigde en gedigitaliseerde beheer van het schadegeval, en onze gespecialiseerde begeleiding.

Een beroep doen op de expertise van onze preventiespecialisten? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Of bel naar 0800 14 200 voor een vrijblijvende afspraak

*Cijfer Federale Verzekering voor 2016: gemiddelde kost van een zwaar arbeidsongeval resulterend in blijvende arbeidsongeschiktheid.

- 30%

- 30%

Zo sterk daalde het aantal arbeidsongevallen in de loop der jaren bij de ondernemingen waarbij we preventieacties deden.

Ontdek waarom

Deel op : Linkedin FR NL

Met ons gratis preventieadvies laat u het aantal arbeidsongevallen in uw onderneming

FLINK DALEN.

- 30% : Zo sterk daalde het aantal arbeidsongevallen in de loop der jaren bij de ondernemingen waar Federale Verzekering preventieacties deed, via doelgerichte opleidingen en veiligheidscampagnes op maat van de onderneming.

Ons doel? Het aantal arbeidsongevallen doen dalen en ze helpen te vermijden, maar ook de ernst ervan te verminderen.

Word ook klant! En dan genieten uw onderneming en werknemers eveneens van ons preventieadvies en onze veiligheidscampagnes op maat.
Meer weten


Vertrouw op de expertise van onze preventiespecialisten: zij kennen de risico’s verbonden aan uw bedrijfsactiviteiten en -sector. Uw medewerkers kunnen zo hun capaciteiten ten volle aanwenden… en dit in alle veiligheid.

Een beroep doen op de expertise van onze preventiespecialisten? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Of bel naar 0800 14 200 voor een vrijblijvende afspraak

€ 2,4 miljoen

€ 2,4 miljoen

Dat is het aanzienlijke bedrag dat wij dit jaar verdelen onder onze bedrijfsklanten die een arbeidsongevallenverzekering bij ons hebben.

Hoe meegenieten ?

Deel op : Linkedin FR NL

€ 2,4 miljoen:

Zoveel verdeelt Federale Verzekering dit jaar onder haar bedrijfsklanten die een arbeidsongevallenverzekering hebben.

Als onderlinge en coöperatieve verzekeraar met een eigen verkoopsnet en zonder externe aandeelhouders hebben wij geen tussenpersonen en externe aandeelhouders te vergoeden. We hoeven onze winst dus niet te delen met hen. Wij delen onze winst met onze klanten*, die een deel van hun verzekeringspremies teruggestort krijgen in de vorm van restorno’s.
Meer weten


Wat wil dit zeggen in de praktijk? Onder de vorm van restorno’s verdelen wij onder onze klanten met een arbeidsongevallenverzekering maar liefst € 2,4 miljoen. Dit betekent uiteraard een mooie besparing op uw verzekeringsbudget … en dit tegen de best mogelijke bescherming: onze Arbeidsongevallenverzekering won reeds voor het 5de jaar op rij de DECAVI Verzekeringstrofee voor beste Arbeidsongevallenverzekering.

Ook uw deel van onze winst krijgen en beroep doen op de expertise van onze verzekeringsspecialisten? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Of bel naar 0800 14 200 voor een vrijblijvende afspraak.

* De restorno’s evolueren met de tijd in functie van de resultaten en de toekomstperspectieven van de verzekeringsonderneming, haar solvabiliteit, de economische conjunctuur en de toestand van de financiële markten in verhouding tot de verbintenissen van de Gemeenschappelijke Kas voor Verzekering tegen Arbeidsongevallen, die deel uitmaakt van de Groep Federale Verzekering. De toekenning van de restorno’s is niet gewaarborgd in de toekomst. De restorno’s variëren per categorie en per type product. De regels inzake hun toekenning zijn opgenomen in de statuten van de Gemeenschappelijke Kas voor Verzekering tegen Arbeidsongevallen. De statuten kunnen geraadpleegd worden op www.federale.be.

Contacteer mij