De Confederatie Bouw koos voor Build-Safe!

U bent zelfstandige in de bouw of bedrijfsleider van een bouwbedrijf met maximum 5 werknemers? Dan is Build-Safe er voor u!

Ontwikkeld door Federale Verzekering, de bouwverzekeraar bij uitstek, laat Build-Safe u 10%* besparen door minstens 3 van de 8 verzekeringen die onderaan beschreven zijn (waarbij B.A. Bouwwerken en/of Arbeidsongevallen verplicht is) te combineren. Zo bent u beschermd op uw maat, naargelang uw noden.

Krijg een werfradio!

U krijgt, dankzij ons partnership, een stevige werfradio als u Build-Safe klant wordt! (voordeel exclusief voorbehouden voor leden van de Confederatie Bouw1). Er gaat niets boven werken bij leuke muziek!
B2B-NURTURE-2019-02-Build-Safe-Image-Radio-Gift-NL.jpg

Wat is Build-Safe?


Ons doel is steeds om u oplossingen aan te reiken die voldoen aan uw specifieke noden, die van professional in de bouw. Daarom creëerden wij voor u Build-Safe! 

Stel zelf uw verzekeringspakket op maat samen, en geniet van 10% korting op elke premie*! Ontdek hieronder de verzekeringen die u nodig kunt hebben om volledig gerustgesteld op uw werf te werken en uw professionele activiteit uit te oefenen. Want een onverwacht schadegeval kan de financiële gezondheid van uw bedrijf ernstig in gevaar brengen. Gelukkig zijn er oplossingen die u beschermen tegen de risico's waaraan u en uw bedrijf bloot staan. 

B2B-NURTURE-2019-02-Build-Safe-Logo-Carre-Discount.jpgIk wil meer info over Build-Safe

 • Aan uw zijde

  U kunt steeds terecht bij uw persoonlijke adviseur
 • Tijd besparen

  U zorgt uw voor werven, wij zorgen voor uw verzekeringen
 • Op maat

  U stelt uw bescherming samen in fucntie van uw activiteiten
 • Winstverdeling

  u kunt een deel van uw premie terugkrijgen, onder de vorm van restorno's**. En dit voor de verzekeringen Arbeidsongevallen, B.A. Motorrijtuigen, Multirisk Woning en Handel/KMO en Ongevallen 24u/24
 • De bouw? In ons DNA!

  Omdat wij meer dan 100 jaar ervaring hebben ten dienste van de bouw, geniet u van een bescherming op maat

Voor wie is Build-Safe? 

U bent zelfstandige in de bouw of bedrijfsleider van een bouwbedrijf met maximum 5 werknemers? U werkt op verschillende werven? Dan is Build-Safe er voor u!

Concrete voorbeelden? 

B2B-NURTURE-2019-02-Build-Safe-Image-Blue-Worker.jpg
Een afvoerpijp die men aan het plaatsen is, valt op een voorbijganger. Deze is daardoor zwaar gekwetst. De schadeloosstelling gebeurt door de polis "B.A. Bouwwerken".

B2B-NURTURE-2019-02-Build-Safe-Image-Blue-House.jpg
Tijdens het lassen bij het installeren van de nieuwe chauffage, ontstaat er een brand. Het te renoveren gebouw is zwaar beschadigd. 
De brand is dus een oorzaak van de verbouwingswerken. De verzekering Alle Bouwplaats Risico's kan dan tussenbeide komen!
“Als partners ondersteunen de Confederatie Bouw en Federale Verzekering de aannemers in de bouwsector.”
 • ROBERT de MÛELENAERE
 • Gedelegeerd Bestuurder, Confederatie Bouw

Meer informatie? 

U wil meer over Build-Safe? Niets is makkelijker!
Vul het formulier in en u kunt u abonneren op kwaliteitsvolle info! U zal waardevolle tips krijgen voor de verzekeringen die verband houden met uw bouwactiviteiten.

U wil uw vragen meteen aan een specialist stellen? Klik op de knop "Ik wil een adviseur ontmoeten". Vul dan het formulier in en wij nemen contact met u op!