Wat is Build-Safe?


Ons doel is steeds om u oplossingen aan te reiken die voldoen aan uw specifieke noden, die van professional in de bouw. Daarom creëerden wij voor u Build-Safe! 

U bent zelfstandige in de bouw of bedrijfsleider van een bouwbedrijf met maximum 5 werknemers? Dan is Build-Safe er voor u! Ontwikkeld door Federale Verzekering, de bouwverzekeraar bij uitstek, laat Build-Safe u 10% besparen* door minstens 3 van de 8 verzekeringen die hieronder beschreven zijn (waarbij B.A. Bouwwerken en/of Arbeidsongevallen verplicht is) te combineren. Zo bent u beschermd op uw maat, naargelang uw noden.

Gelukkig zijn er oplossingen die u beschermen tegen de risico's waaraan u en uw bedrijf bloot staan. 

Ik wil meer info over Build-Safe

 • Aan uw zijde

  U kunt steeds terecht bij uw persoonlijke adviseur
 • Tijd besparen

  U zorgt uw voor werven, wij zorgen voor uw verzekeringen
 • Op maat

  U stelt uw bescherming samen in functie van uw activiteiten
 • Winstverdeling

  u kunt een deel van uw premie terugkrijgen, onder de vorm van restorno's**. En dit voor de verzekeringen Arbeidsongevallen, B.A. Motorrijtuigen, Multirisk Woning en Handel/KMO en Ongevallen 24u/24
 • De bouw? In ons DNA!

  Omdat wij meer dan 100 jaar ervaring hebben ten dienste van de bouw, geniet u van een bescherming op maat

Voor wie is Build-Safe? 

U bent zelfstandige in de bouw of bedrijfsleider van een bouwbedrijf met maximum 5 werknemers? U werkt op verschillende werven? Dan is Build-Safe er voor u!

Concrete voorbeelden? 

B2B WF 2019-02 ALL Build-Safe-FA-lp-img-worker-163508691.jpg
Een afvoerpijp die men aan het plaatsen is, valt op een voorbijganger. Deze is daardoor zwaar gekwetst. De schadeloosstelling gebeurt door de polis "B.A. Bouwwerken".

B2B WF 2019-02 ALL Build-Safe-FA-lp-img-house-163508691.jpg
Tijdens het lassen bij het installeren van de nieuwe chauffage, ontstaat er een brand. Het te renoveren gebouw is zwaar beschadigd. De brand is dus een oorzaak van de verbouwingswerken. De verzekering Alle Bouwplaats Risico's kan dan tussenbeide komen!
"Met het Build-Safe pack hebben wij nu ook een aantrekkelijke totaaloplossing voor de kleinere bouwondernemer ontwikkeld. Onze filosofie? Expertise, eenvoud en overzicht met een aantrekkelijk prijskaartje!”
 • BART  VANHAELEN
 • Product Owner Zelfstandigen en KMO's, Federale Verzekering

Meer informatie? 

U wil meer over Build-Safe? Niets is makkelijker!
Vul het formulier in en u kunt u abonneren op kwaliteitsvolle info! U zal waardevolle tips krijgen voor de verzekeringen die verband houden met uw bouwactiviteiten.

U wil uw vragen meteen aan een specialist stellen? Klik op de knop "Ik wil een adviseur ontmoeten". Vul dan het formulier in en wij nemen contact met u op!