Samen bouwen we aan een duurzame toekomst!

Geniet van onze online info & voordelen!

Online artikels, tips en actualiteit die je interesseren en echt vooruit helpen!

Wens je nuttige info en tips te ontvangen over onderwerpen die je écht interesseren? Helemaal gelijk heb je om er online van te willen profiteren… Daar zijn heel wat goede redenen voor!
lf20170931_rightchev-hover.png Duurzaam. We bouwen aan een meer duurzame wereld… en we willen dat doen samen met jou. Je online informeren laat ons papier besparen en vermindert de CO2-uitstoot die gepaard gaat met de distributie van papieren dragers.
lf20170931_rightchev-hover.png Op het gepaste moment. Dankzij de digitale kanalen kunnen we sneller inpikken op de actualiteit of jou een geweldige opportuniteit doorsturen. Een leuke actie? Je bent er snel van op de hoogte! Preventietips? Je ontvangt ze steeds op het meest geschikte moment, …
 Dynamische content. Deelnemen aan een webinar die je het ABC van privé-investeringen uit de doeken doet? Of leren hoe je jouw onderneming kan beschermen tegen cyberaanvallen? Kijken naar een videoserie over inspirerende en innoverende ondernemers? Deelnemen aan online wedstrijden of genieten van voordelige aanbiedingen van onze partners? Het zou jammer zijn om het allemaal te missen.
 Persoonlijker. Via onze digitale kanalen kunnen we met jou informatie delen die je echt interesseert. Wij baseren ons hiervoor op wie je bent (particulier, zelfstandige of zaakvoerder, …) en jouw voorkeuren. Je kan zelf de onderwerpen, die jouw voorkeur genieten, kiezen.
We zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van de meest duurzame, nuttige, dynamische en gepersonaliseerde info.

Hoe deze info ook krijgen?

Bezorg ons jouw voornaam, naam en emailadres via het formulier hiernaast. En geniet van onze online info en tips.